Дамска мода

Рокля тип риза: моден артикул за всички поводи

бална рокля от targovci.eu

Вече много години роклята тип риза е на върха на популярността. Ако все още не сте се сдобили с този универсален представител на женския гардероб, тогава не забравяйте да го направите през този сезон. Името на това нещо говори само за себе си. Роклята риза е органична симбиоза на такава вечна класика като ризата и може би най-женственото облекло – роклята. Роклята риза по правило е с изразена яка, от която се спуска ред копчета към подгъва, класическа права кройка без ясно изразена линия на талията, дълъг или къс ръкав с маншет и разнообразие от стилове, които дизайнерът само въображението е способно.

На мода са рокли тип ризи с различни дължини: от романтичното и свободно кроящо се макси до кокетно скъсеното и вталено мини.

Също така има голяма игра в избора на действителна материя за модерна рокля с риза: от дискретни плътни цветове до флорални щампи, орнаменти, карета, точки и райета.

Разнообразни са и решенията за подгъва на модерна рокля-риза: кройката може да бъде права, с повдигнати ръбове, важно е и удължаването по гърба.

Къде можете да се облечете с рокля тип риза

Роклята риза е универсална дреха за всички поводи. Преценете сами:

– срамежливо закопчани копчетата на роклята на ризата под самата яка – ето ви елегантен ежедневен тоалет за офиса;

– смело разкопча копчетата на роклята на ризата, разкривайки примамливо деколте – и изображението за вечерен коктейл вече е готово;

– дънковата рокля тип риза е класика за всички времена и е чудесно решение за парти, срещи и дори пикник;

Зимната версия на роклята може да бъде от плътна тъкан, линията на раменете е леко понижена. Лятната версия на роклята е избрана с волани, отвори на ръкава или дори без ръкав.

Какво да носите с рокля-риза

Красотата на ризата е, че тя е самодостатъчен детайл от женския гардероб. Изобщо не се двоумете с какво да я облечете. Дори сама по себе си, без никакви добавки и аксесоари, роклята тип риза винаги ще изглежда печеливша за вас. Можете да подобрите образа, като подчертаете линията на талията с колан от плат или кожена каишка.

На почивка рокля-риза ще изглежда добре с модерна шапка.

В офиса рокля-риза, плътно закопчана до горе, може да бъде допълнена с мъниста под яката или шал с богато завързан лък на гърдите. Допълнение към рокля-риза под формата на масивна чанта и часовник няма да развали елегантната визия.

Изберете обувки за рокля риза според повода. Класическите модели са подходящи за офиса, елегантните сандали за официални излизания, сабо за плажа, роклите ризи за ежедневните излизания и пътуването изглеждат много смело със слипони, кецове, мокасини и други удобни обувки. През зимата и през демисезона роклята риза е в идеална хармония с високи ботуши над коляното.

Единственото нещо, за което искам да предупредя модниците, е да внимават при пробването и да бъдат особено внимателни при избора на дължината на новата бална рокля с риза. Не я бъркайте с туника. Появявайки се публично в последното, рискувате да бъдете заклеймени в обществото като дама, която е забравила да облече долната част на гардероба си – тоест пола или панталон. Всъщност дължината на роклята риза наистина може да бъде много провокативна и да предизвика известно неудобство. Затова бъдете внимателни и измерете мястото и времето, ако решите да облечете прекалено къса рокля-риза.

Друго предупреждение относно роклята риза е насочено към дамите с големи размери. И отново внимавайте с дължината! Във ваша полза е подгъвът на вашата модерна рокля-риза да покрива най-пълната част на крака ви. Тогава вашата нова дреха визуално ще ви направи по-стройни. По същата причина изберете тъмните цветове, когато избирате своята модерна рокля риза.

Когато искате да бъдете женствени, но не и да крещите за това с тоалета си, да изглеждате дискретно секси и с вкус, семпла, но уместна, тогава роклята тип риза е точно това, от което се нуждаете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *